E.L. Health Services brengt vraag en aanbod samen als het gaat om gezondheid van de medewerker én het bedrijf.
Werkgeluk, gezond werken, het terugdringen van verzuim, het vieren van een overwinning, een nieuwe opdracht of gewoon een attentie voor de medewerkers.
Allemaal goede redenen om gebruik te maken van partijen die daarin zijn gespecialiseerd.
Maar wie heeft de beste proposities?  Wie heeft de beste specialisten in huis die jij nodig hebt? Met andere woorden, wie kan jouw vraagstuk het beste invullen?
En voor de aanbieders: Hoe kom ik in contact met opdrachtgevers die (al) mijn diensten kunnen gebruiken? Waar kan ik mij het beste profileren? Hoe maak ik mij zichtbaar in een zee van gelijke?
E.L. Health Services helpt bedrijven met het beantwoorden van hun vraagstukken omtrent gezondheid gerelateerde aspecten van een bedrijf en aanbieders van dergelijke diensten met het in contact komen met potentiële opdrachtgevers.
Met gezondheid wordt daarentegen niet alleen een fit en vitale medewerker bedoeld maar ook een fit en vitale onderneming. Onderzoek laat zien dat medewerkers die gewaardeerd worden en bedrijven waar overwinningen met de medewerkers worden gevierd, beter functioneren en zich minder “ziek” melden.

Opdracht Plaatsen

Aanmelden Als Professional

Hoe werkt het?

Aanbod Diensten

OPDRACHT PLAATSEN?

Direct plaatsen