High End HR ondersteuning

U heeft een mooi bedrijf opgezet met een prachtige groep professionals. Wat zou ik graag samen met u de professionalisering vanuit HR willen aanbieden aan deze gemotiveerde groep medewerkers.

Zeker in de huidige arbeidsmarkt is het van groot belang om het verzuim en verloop binnen de organisatie scherp in beeld te hebben. Dat biedt rust en zekerheid aan de klanten en het biedt ook rust en zekerheid aan deze professionals.

Is uw huidige HR ondersteuning door een Office manager/HR medewerker nog voldoende om u aan het stuur te laten zitten van deze mooie organisatie?

Is nu het moment gekomen om ook op dit gebied te professionaliseren? En uzelf en uw medewerkers het voordeel te bieden van een HR-sparringpartner met brede kennis van het Human Resources vakgebied? Denk daarbij aan:

  • Tijdig tips te ontvangen van wijzigingen op het gebied van arbeidswetgeving.
  • Tijdig voor te sorteren om vragen van medewerkers te voorkomen, omdat daarover al is gesproken en besloten in het management team.
  • Tijdens management team besprekingen over de toekomst een HR-sparringpartner aan de tafel te hebben, die meedenkt en als klankbord kan dienen om -met nog meer kans van slagen- plannen uit te werken voor de toekomst.

Heel graag zou ik met u een afspraak maken om te bespreken of mijn ervaring, kennis en kunde juist nu een toegevoegde waarde hebben. Zelf ben ik ervan overtuigd, dat een persoonlijk gesprek de beste aanpak is om te bekijken of uw organisatie inderdaad klaar is voor een volgende professionaliseringstap en ik daadwerkelijk daarvoor de juiste persoon ben.

Ik kijk uit naar een plezierige gesprek bij u op kantoor.

Vriendelijke groet,

Margot Freericks

Offerte aanvragen

Zoekresultaten

Opdracht plaatsen?

Plaats hier je opdracht